Hihetetlen, mit talál a csapvízben a mikroszkóp!

Sétált már valaha puha, gyönyörű hóesésben?
Csodálkozott már rá az apró hópelyhekre, ezerféle formájukra, gyönyörű kristályaikra?
Tudta, hogy ugyanilyen csodát talál, ha lefagyasztott forrásvizet vizsgál mikroszkóp alatt?

Sajnos ez a zseniális ötlet nem nekünk jutott eszünkbe; egy japán tudós, Masaru Emoto dolgozta ki azt az egyedi fagyasztási eljárást, ami a vízcseppből egy domború jégdarabot varázsol, melyet mikroszkóp alá helyezve feltárul előttünk a kristályok csodálatos világa.
Pont olyan változatosak, mint a hópelyhek; van hatszögletű és nyolcszögletű, vannak szögletesebb és kerekdedebb formák, vannak, amelyek csavarra, mások kis ékszerekre hasonlítanak.

Masaru Emoto számtalan kristályformát fedezett fel a vizekben attól függően, hogy honnan származott a vízcsepp.

Ám voltak olyan minták, amik kifogtak a mikroszkópon; a csapvíz rendszeresen homályos, elmosódott képet ad, a jéggé vált vízcsepp szinte teljesen átlátszatlan.

Dr.-Masaru-Emoto-vizkristalyok

Ez főleg a víz klórtartalmának köszönhető, mely teljesen megváltoztatja a víz szerkezetét és eltüntetni a csodaszép kristályokat.

Képzelje el, hogy mire képes akkor ez az agresszív vegyszer az Ön szervezetében!
Vajon milyen hatással van szerveire, sejtjeire az az anyag, ami még a vízkristályokat is képes teljesen szétroncsolni?
A klór hatásai ellen hatékonyan védekezhet egy víztisztító berendezés, vagy egy minőségi vízszűrő segítségével.

Veszélyes a csapvíz?

A nagyvárosok víztisztítóiban a klór nélkülözhetetlen, hiszen ezzel pusztítják el a vízben élő mikroorganizmusokat, amik betegségeket, egyéb egészségügyi problémákat okozhatnának.
Ugyanakkor ez a klór veszélyeztetheti az Ön egészségét, ártalmas lehet az Ön testében található szerves anyagokra is.

Bár a csapvízben található klór mennyisége messze az egészségügyi határértékek alatt van – tehát elméletileg a csapvíz nem veszélyes – Masaru Emoto kutatásai mégis azt bizonyítják, hogy már ez a csekély mennyiség is komoly változásokat okoz a víz szerkezetében.

A klóros mintát ugyanis nem laboratóriumban állította elő, hanem Európa néhány nagyvárosának csapvizét tette mikroszkóp alá.

A kísérlet tanulsága, hogy a klór egy romboló anyag, a természetre gyakorolt hatása agresszív. Azért használják fertőtlenítésre, mert eltávolítja, kiöli a vízből az emberi szervezet számára veszélyes mikroorganizmusokat, ugyanakkor lerombolja a természetes tisztaságot is.

Ha Ön nem használ víztisztító berendezést, sem zuhanyra szerelhető vízszűrőt, akkor a klór a csapvízzel együtt bejut a szervezetébe, és nagy mennyiségben igen káros lehet, akár megissza, akár zuhanyzásra használja, akár csak belélegzi a klóros gőzt.

Egy víztisztító berendezés segít kiszűrni a klórt, a gyógyszermaradványokat, vegyszereket és más, egészségre ártalmas anyagokat a csapvízből, hogy Ön és családja valóban egészséges vizet használjanak.

Önnek mi a véleménye? Mondje el itt vagy kérdezzen!