Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Létezik még teljesen vegyszermentes víz a földön?

A legújabb hírek szerint,  már az Északi-sark elvileg kristálytiszta vizéből is kimutatták a DDT-t, hétköznapi nevén  a rovarmérget. Lehet, hogy szépen, lassan, észrevétlenül megfő az emberiség abban a vegyszerlevesben, amelyet az utóbbi néhány száz évben magának főzött?

Kinyitja reggel a csapot és folyik belőle a tiszta víz.
Van önnek víztisztítója?
Nincs?
Akkor ez a víz nem teljesen tiszta.
Ha nem rendelkezik víztisztító berendezéssel, akkor nagyon valószínű, hogy a csapból folyó víz tele van vegyszerekkel és más szennyeződésekkel.

Mi is számít tiszta víznek?

A válasz egyszerű: a tiszta víz.

Minden, ami a vízben van és nem víz, az felesleges és az emberi szervezet számára, káros lehet.
Ilyen például a klór és más fertőtlenítő vegyszerek, a vezetékekből kioldódó szennyeződések, a víz keménységét adó szervetlen ásványi anyagok és a víz vegyszeres tisztítása után is visszamaradt dolgok, mint például a gyógyszerek, izzadtság, kozmetikumok…

Ezeket a finoman szólva nem odaillő elemeket szűri ki egy vízszűrő berendezés.

Az előző írásokban ezt a témakört már alaposan körüljártuk, és nem is szeretnénk újra elvenni senkinek sem az étvágyát, ezért egyedül egy dolgot emelünk ki: a víztisztítót, vagyis a megoldást.

A vízszűrő mindent eltávolít a vízből, ami terhelheti a szervezetünket.

A természet az egyensúlyra törekszik, mi pedig mindent elkövetünk, hogy felborítsuk ezt.
Miután a vizeket beszennyeztük és a tiszta vizet gyakorlatilag elfogyasztottuk, feltaláltuk a vegyszeres víztisztítás különféle módszereit, melyekkel gyakorlatilag még tovább rontunk a helyzeten.

Ám most sikerült végre jó célra felhasználni az emberiség leleményességét és zsenialitását: feltaláltuk a víztisztító és vízszűrő berendezéseket, olyan eszközöket, melyek vegyszer hozzáadása nélkül teszik valóban tisztává és egészségessé vizeinket.

A modern víztisztítók és vízszűrők hatékonyságát a klinikai vizsgálatok is igazolták, és ezek az eszközök jó úton járnak ahhoz, hogy hamarosan alapfelszereltséggé váljanak a háztartásokban és egészséges, tiszta ivóvízhez juthassanak a családok.

Mi a csapra szerelhető víztisztítók népszerűségének titka?

A csapra szerelhető víztisztítók kivonják a vízből a mérgeket, amelyek árthatnak egészségünknek.

Saját maga és szerettei érdekében szerezzen be egy jó minőségű víztisztító berendezést!
De ne csak az ivóvizet szűrje, hiszen köztudott, hogy a zuhanyzás is rengeteget árthat egészségének.
A melegtől kitágult pórusokon keresztül könnyedén felszívódnak a vegyszerek és más egészségtelen anyagok, amiket zuhanyrózsára szerelt víztisztító berendezésekkel szűrhet ki.

Óvja családja egészségét, szerezzen be egy víztisztító készüléket!

Önnek mi a véleménye? Mondje el itt vagy kérdezzen!